top of page
9M6A1059_web.jpg

Svedplan industripark 
- för dig som vill etablera dig inom industri, produktion och logistik. 

Svedplan industripark är en välbyggd anläggning anpassad för industri och logistik belägen strax norr om Alingsås.

Vi erbjuder förutom bra lokaliteter även lokal service för industri/produktion samt logistiktjänster.

Vi förvaltar 26 000 kvadratmeter lokalyta med generösa angörings- och avlastningsytor med angöring till lastportar. Byggnaden som har sprinkleranläggning erbjuder takhöjder upp till åtta meter och en platta om tål tunga verksamheter. Vi har en gemensam hall för sidolastning av trailers. Lokalerna är i mycket gott skick och vi erbjuder konkurrenskraftiga hyresnivåer. På anläggningen finns även möjlighet till nyetablering genom uppförande av ny byggnad på upp till 3 600 kvadratmeter. 

Tjänster som finns på anläggningen är lagerbemanning, arbetsledning, tredjepartslogistik samt helhetslösningar inom logistik, genom vårt nära samarbete med www.incorp.se

 

Flera fraktbolag trafikerar anläggningen dagligen vilket möjliggör effektiv distribution till och från Svedplan industripark. 

9M6A1289_web.jpg
9M6A1136_web.jpg
9M6A0798_web.jpg
9M6A1039_web.jpg

Anläggningen är inhägnad och det finns gott om plats för uppställning av fordon, containers och bra rangerytor. Här finns också elbilsladdning. Tack vare egna transformatorer med högspänning (2000A) finns möjlighet till höga effektuttag för produktion och industri.

På Svedplan industripark verkar idag omkring 10 företag inom bl a möbelindustri, textil, livsmedel och förpackningsmaterial. Sammantaget genererar dessa bolag drygt hundra arbetstillfällen på platsen. Det finns en god samverkanskultur mellan hyresgästerna där olika verksamheter har nytta av och hjälper varandra. 

För oss som hyresvärd är service och samarbeten med våra hyresgäster värdefullt vi har en hög närvaro på plats, med kompetent personal som kan leverera service och säkerställa att allt på anläggningen fungerar. Vi har ett väletablerat nätverk i området, med exempelvis lokala hantverkare och el-tekniker, som vi gärna delar med oss av. Kanske är det just därför som omsättningen på hyresgäster på Svedplan är mycket låg – alla trivs här, tillsammans! 

Varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om
vår verksamhet och anläggning. 

bottom of page